Notícies

Eleccions al Col·legi!

Tal com s’ha anat explicant en les darreres setmanes, i una vegada aprovades per Assemblea extraordinària les esmenes el passat dissabte 10 de juny, procedim a la convocatòria de les eleccions anticipades per conformar una nova Junta de Govern.

Tornem al Parlament!

Aquest divendres es durà a terme la segona de les dues compareixences que ha de fer el Col·legi a la Comissió d'Estudi sobre el Model Policial del Parlament de Catalunya. La col·legiada Helena Mulero ens representarà i ho farà com a portaveu del grup de treball creat per l'ocasió.

La nova junta pren possessió del càrrec

El passat 28 d'abril es va dur a terme l'assemblea anual corresponent a l'exercici de 2021 on es van presentar i aprovar la memòria econòmica i les activitats del col·legi de durant l'any passat, a més de renovar l'equip de govern després de 4 anys de legislatura.

Obertes les inscripcions per la llista de pèrits judicials 2022

Des del Col·legi de Criminologia ja es pot accedir a formar part de les llistes de pèrits del Departament de Justícia per al 2022 per tal d’actuar com a experts i expertes en Criminologia davant dels òrgans judicials de Catalunya. Constar al llistat del Departament de Justícia implica uns drets i obligacions que és necessari llegir i acceptar al formulari que hem habilitat a tal efecte.