Lamentem la pèrdua del company Pedro Campoy Torrente

Des del Col·legi Oficial de Criminologia expressem el nostre dolor i impotència davant la pèrdua sobtada d'un dels nostres col·legues més estimats, en Pedro Campoy Torrente.

Ha estat des de sempre un gran activista de la nostra ciència per situar-la en el lloc que ha d'estar, primer a les universitats com a títol universitari i després amb la pràctica professional amb la FACE. Són inestimables les seves aportacions i suport des de l'ACC i per la creació d'aquest Col·legi on va aportar els seus coneixements i va participar en diverses activitats, a més de ser-ne el President de la Comissió de Deontologia.

La seva pràctica professional sempre la va combinar amb l'actualització científica, essent fidel a la Criminologia sense haver estudiat altres especialitzacions, que va dur a terme a través de màsters en criminologia, el doctorat i, sobretot, molta lectura amb relació a la criminologia d'àmbit comparat. Membre de la SEIC va col·laborar amb diverses universitats de tot el territori nacional on va mostrar una gran capacitat docent i sobretot qualitat humana, sempre va saber donar suport al seu alumnat. Alhora va mostrar ser una persona amb moltes idees que va arribar a la pràctica amb l'emprenedoria criminològica.

Sense dubte en Pedro serà recordat com un inestimable company, amic i professional per totes les persones que el coneixien, essent sempre capaç de donar la seva veu crítica, sempre sostinguda amb un argument científic.

Volem mostrar el nostre suport i condol a la María, la seva família, amics, amigues, companys i companyes de ciència, que segur que, com nosaltres, el trobarem a faltar.

Descansa en pau, Pedro, amant i defensor de la Criminologia.