Ens reunim amb la nova Consellera de Justícia

Aquesta setmana la Presidenta, Arantxa Hernáez, i el Vocal de Justícia i relacions amb el Tercer Sector, Miguel Brito, s'han reunit amb la nova conselleria de Justícia, arran dels canvis de Govern de les últimes setmanes.

La reunió hi han assistit l'Honorable Consellera de Justícia Drets i Memòria, Gemma Ubasart, Amand Calderó, Director general de serveis penitenciaris i Secretari de Mesures Penals Reinserció i Atenció a la Víctima i Immaculada Barral, Directora General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació.

L'objectiu de la reunió era presentar-nos a la nova consellera per continuar treballant i reprendre els avenços que s'havien fet en la introducció de la nostra figura dins l'àmbit de l'execució penal. Valorem molt positivament la reunió, on s'han pogut tractar, entre altres qüestions, la LOPIVI, el projecte de les Barnahus d'on encara no entenem per què hem quedat exclosos/es i del nou Model de prevenció de les violències sexuals de la Generalitat.

Volem agraïr el suport que sempre hem rebut des de la Conselleria de Justícia, amb qui ja hem fet diverses reunions des de l'inici del Col·legi, i sortim amb moltes ganes de seguir treballant i motivats/des perquè estem segurs i segures que anem pel camí correcte.

De cara a aquest 2023 l'objectiu del Col·legi serà crear sinergies amb aquesta Conselleria i també altres relacionades amb la nostra professió.