Descompte en la nova formació d'Àngel Blau

Des de l'Associació Àngel Blau ens ofereixen un 20% de descompte en la formació que durà a terme Patricia Bosch, psicòloga i portaveu d'ÂngelBlau, especialitzada en l'abordatge de l'abús sexual infantil i el tractament de la pedofília i/o pederàstia, i que també va participar a la primera edició de les Jornades Criminologia i Societat que va organitzar el Col·legi l'any passat.

Es tracta d'una formació, en modalitat online, que s'impartirà els dies 27, 28 i 29 de maig i porta per títol “ABÚS SEXUAL INFANTIL, PEDOFÍLIA I PEDERÀSTIA. ABORDATGE INTEGRAL DE LA VIOLÈNCIA SEXUAL”. A partir de 4 blocs es compartiran aspectes teòrics, s'oferiran eines d'intervenció i es participarà en l'anàlisi de casos reals atesos en consulta. Amb aquesta formació podràs aconseguir la confiança necessària en la gestió de casos relacionats amb la violència sexual, actuar professionalment de manera efectiva i eficient, i participar en un espai de co-creació en el qual tots/es podrem compartir coneixements i inquietuds per a potenciar les nostres capacitats professionals. 
A més, la formació comptarà amb el testimoniatge d'una víctima i un pedòfil, que explicaran què ha significat en el seu procés compartir un mateix espai.

D'altra banda, la realització de la formació et brinda la possibilitat d'accedir com a observador/a en un Grup de Paraules (places limitades).

Es una oferta exclusiva per a persones col·legiades i teniu l'enllaç disponible al vostre mail per accedir al descompte!

Etiquetes