Colaboraciones del Colegio

Des del Col·legi et volem oferir avantatges especials com a col·legiat o col·legiada i per això obrim convenis amb empreses i entitats que creiem que us poden interessar.


Avantatges per les persones clientes de Banc Sabadell Professional col·legiades
Mantenim un acord de col·laboració amb el Banc Sabadell i per això us informem que podeu consultar AQUÍ tots els avantatges com a persones col·legiades que teniu amb ells. Des d'avantatges per pagar la quota del Col·legi, per tenir Via T per als peatges o accedir a un Compte de la gamma Expansió ens acaben de presentar una nova i variada oferta sobre Fons d'Inversió!Editorial Tirant

Totes les persones col·legiades tenen accés lliure a la base de dades de títols de l'editorial sobre àmbit penal, execució penal i penitenciària i estrangeria (amb legislació, jurisprudència, resums tècnics, doctrina, protocols d'actuació... i tot un fons pràctic, també en format word per facilitar-ne l'ús) i el servei de Núvol de Lectura, que és una biblioteca virtual. Tirant és una editorial que publica prop de 450 títols a l'any tant en paper com en digital i posa a disposició del Col·legi tot el fons actual i de novetats relacionades amb la nostra ciència per poder consultar. Això suposa ara mateix tenir accés a més de 1.500 obres i 15.000 articles doctrinals publicats per l'editorial. D'altra banda, el servei de núvol de lectura, funciona com una biblioteca. Posen a la nostra disposició els títols de l'editorial que es podran llegir de forma online com un llibre electrònic i funciona amb servei de préstec.


50% de descompte en la subscripció de La Mira
LA MIRA és un magazín digital que mira, que explica històries de no-actualitat que passen al voltant nostre, però que no veiem. LA MIRA té continguts, a fons, sobre política, societat, cultura, economia... des de l'inici han confiat en la nostra feina i ens ofereixen un descompte d'un 50% en la subscripció per les persones col·legiades! Si voleu gaudir-ne, podeu fer-ho a través d'aquest enllaç. Us animem a descobrir-los!!5% de descompte en totes les compres a Alibri Llibreria
Presentant el carnet de col·legiat/ada a la botiga física d'Alibri, situada al ccarrer Balmes, 26, podreu gaudir d'un 5% de descompte en qualsevol producte.
Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS)
El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) per fomentar la formació i participació dels criminòlegs i criminòlogues. Us informarem de les activitats que duguin a terme i quins avantatges tenen les persones col·legiades per participar-hi en cada cas!
Conveni amb l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC)
L'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local a Catalunya s'anima a col·laborar amb el Col·legi, que ajudarà al foment de la formació i participació dels criminòlegs i les criminòlogues i us anirem informant d'activitats que facin i avantatges que vagin oferint en cada cas per a persones col·legiades.