Benvinguda del president

Benvolgudes i benvolguts,

Ja som aquí, ja hem aconseguit el nostre Col·legi. Fa molts anys que vam començar a treballar per tal d'assolir aquesta fita i ara, per fi, ja ens trobem en aquest moment històric per la criminologia catalana. Parlo en nom de tota la Junta de Govern quan us dic gràcies, sense vosaltres no hauríem arribat fins aquí.

Per nosaltres aquest moment és un altre inici, ens trobem amb la força, la voluntat i l'esperit de treballar molt per tal d'assolir un bon nivell i fer-vos sentir orgull pel vostre col·legi, podeu comptar que ens hi deixarem la pell.

Ara és l'hora de mirar al passat, de veure la feina que moltes companyes i companys han fet aquests darrers anys, és l'hora de donar les gràcies a l'ACC i l'AIC pel seu treball i el seu suport. Gràcies, la criminologia catalana sempre tindrà un deute amb vosaltres. És moment d'agrair la feina també a aquells que han fet possible la creació del Col·legi des del Parlament de Catalunya, Ajuntaments i el Govern de la Generalitat de Catalunya: moltes gràcies a tots i totes.

Situats al present, ara tenim el repte d'assolir una bona base, establir una bona cimentació i treballar molt per tal de complir amb els nostres col·legiats. És el moment d'obrir portes, crear aliances, generar una bona borsa de treball i visualitzar la figura del criminòleg i la criminòloga i la seva importància per la nostra societat.

Si mirem al futur, la nostra missió és que això sigui només el principi, que el nostre Col·legi sigui un referent per a tothom i que les sortides professionals per als criminòlegs i criminòlogues vagin en augment.

Avui us volem presentar la nostra web. La nostra voluntat és que sigui un reflex del nostre tarannà, un punt de trobada per a tots i totes, un lloc on ens podreu trobar quan ens necessiteu. Desitgem que en aquest portal hi trobeu tot allò que sigui del vostre interès i utilitat, i que, en cas de no ser així, ens ho feu saber. Us convidem a interactuar-hi i conèixer una mica més qui som i què fem.

Com a President del Col·legi Oficial de Criminologia de Catalunya, i en nom de tota la Junta de Govern, sigueu benvinguts i benvingudes.

Daniel Limones Silva