2a Nit de la Criminologia

L’any passat la 1a Nit de la Criminologia va ser un èxit i volem tornar-ho a fer. Volem que sigui un esdeveniment anual que serveixi de referència per conèixer altres companys i companyes de professió de Catalunya, un lloc on iniciar idees, contactes o futures relacions laborals, un moment on poder fer equip, un espai que fins ara trobàvem a faltar. I, com l’any passat, aprofitarem per celebrar l'aniversari de Col·legi, 2 anys!

Quan i on ho farem? 

El divendres 24 de gener al Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, a les 18h! Podeu arribar-hi amb:

  • Metro, FGC i Rodalies (Universitat o Plaça Catalunya): L1, L2, L3, L6, L7, R1, R3, R4, R12, RG1, S1, S2, S5, S6, S7
  • Autobús (Universitat o Plaça Catalunya): 7, 24, 41, 50, 54, 55, 59, 62, 63, 66, 67, 91, H12, H16, V13, V15, 120, L94, L95, E95, E15.1, E16, E11.1, E11.2, C3, C4, C6, L850, Aerobús
  • Bicing: Plaça dels Àngels, Plaça Vicenç Martorell
  • Cotxe: Parking Saba Plaça dels Àngels - amb l'entrada de la Nit disposes d'un descompte!! Quan validis l'entrada presenta el ticket del parking i podràs tenir un ticket d'aparcament de 6 hores per 10€ que podràs abonar allà mateix en comptes dels 22 que et costaria sense descompte.


I què farem? 

A partir de les 18h obrirem portes. Volem que sigui un esdeveniment lúdic però sense deixar de banda l'àmbit acadèmic i és per això que la nit començarà a les 19.00 h, guiada pel nostre presentador, en Roger Rovira Serradell, criminòleg i reporter dels informatius de Televisió de Catalunya (TV3). Després d'un breu discurs i resum de l'any del Col·legi de la mà del president Daniel Limones Silva i la vicepresidenta Arantxa Hernáez Hernando, es donarà pas al col·loqui entre ponents i públic, sota el títol "Els programes efectius de la resolució de conflictes: una mirada des de la criminologia".


EL COL·LOQUI

Col·loqui de l'edició 2019. Foto: Gisela JanéELS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES D'HONOR

Tot seguit farem el reconeixement als col·legiats/des d'honor d'enguany que seran:

  • Pilar Heras i Trias. Volem atorgar aquest reconeixement com a homenatge davant la seva pèrdua sobtada l'any passat. Era la directora general d'Execució Penal i Justícia Juvenil del Departament de Justícia i havia de participar en la primera edició de la Nit. La Pilar era ferma defensora de la criminologia i la nostra professió i creiem que mereix aquest homenatge. Recollirà el premi el Secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia, Amand Calderó i Montfort.
  • Santiago Redondo Illescas. Per la seva aportació incalculable durant anys en la criminologia a nivell de tot l'estat i el suport incondicional a la nostra professió i ciència és un honor per nosaltres que pugui rebre aquest reconeixement. Tindrem el plaer de comptar amb ell per recollir aquest premi.
Sopar de l'edició 2019. Foto: Gisela Jané


EL SOPAR i L'EXPOSICIÓ DE PROJECTES

Acabarem l'acte a partir de les 21h amb un sopar final a peu dret per crear un espai lúdic i de contacte, al mateix vestíbul del teatre, per arrodonir la nit! A més, com a novetat, a l'espai del sopar muntarem una exposició de projectes sobre ADR en format pòster d'aquelles entitats que s'hagin animat a participar i mostrar-los, per tal d'abastar més àmbits que els que es parlaran al col·loqui. Si ets d'una entitat i en tens un i el vols ensenyar, escriu-nos a comunicacio@criminolegs.cat i parlem!!

El còctel constarà Xips de patata, yuka, remolatxa i pastanaga, Mini entrepans variats, Daus de truita de patates i ceba, Natxos amb guacamole, Patates braves, Croquetes variades i Mini pastís de formatge i xocolata. Tot plegat, acompanyat de vi negre o blanc de Roca Brava (DO Catalunya), cervesa, refrescos o aigua.


Vols venir? Per poder venir a la Nit de la criminologia no cal ser col·legiat o col·legiada, és un esdeveniment orientat a criminòlegs i criminòlogues i estudiants de criminologia, i obert a tothom qui pugui estar interessat en la nostra professió. Recollint propostes de l'any passat, disposarem de tres tipus diferent d'entrada, que et dóna accés a tota la Nit (tant conferència com sopar) i les entrades es poden comprar online i les rebreu al moment!

  • ENTRADA GENERAL: 45€ - Entrada per a persones no col·legiades
  • ENTRADA PER ESTUDIANTS/AMICS/AMIGUES DEL COL·LEGI: 35€ - S’haurà d’acreditar la condició d’estudiant amb la matrícula o carnet de l’estudiant si hi consta la data de caducitat. Si no, es cobrarà la diferència en efectiu allà mateix.
  • ENTRADA PER PERSONER COL·LEGIADES: 30€ - S’haurà d’acreditar la condició de col·legiat o col·legiada amb el carnet corresponent o DNI.

PODEU COMPRAR LES VOSTRES ENTRADES A TRAVÉS D'ENTRADIUM AQUÍ.

AMPLIEM TERMINI! Podeu adquirir-les fins el dijous 23 a la nit!A més, amb l'entrada i gràcies a la col·laboració de l'Editorial Tirant, rebreu de forma gratuïta el llibre "Policía Comunitaria: una Policía Para la Sociedad del Siglo XXI" en format digital!!


Com la farem possible? Vosaltres en sereu la part més important però volem donar les gràcies a les entitats i empreses patrocinadores i col·laboradores que han confiat en nosaltres:


PATROCINADORS/ES


PARKING RECOMANAT

Pàrking Saba de la Plaça dels Àngels
Podràs gaudir del teu avantatge quan validis l'entrada!


COL·LABORADORS/ES