Per què col·legiar-se?

Ara per ara, per exercir de criminòleg/oga no és obligatòria la col·legiació. Tot i així, creiem que és molt necessària per la nostra professió. Per què?

  1. La unió fa la força: Davant del Col·legi, les persones plantegen els problemes com a individuals, però és el Col·legi qui s’encarregarà de transformar-los en els interessos del nostre col·lectiu i lluitar entre tots per resoldre'ls.
  2. Cal defensar la nostra professió: El Col·legi ha de defensar el correcte exercici professional de la nostra disciplina, ja sigui denunciant casos d'intrusisme o la mala praxis de la pròpia criminologia. A més, serà el Col·legi qui representarà el nostre col·lectiu professional davant les administracions públiques, les institucions polítiques o les empreses i entitats.
  3. La participació i la cohesió són una arma invencible: Ara que ja tenim un vehicle que ens representa a tots com a col·lectiu podem arribar a obrir moltes portes que semblaven tancades. Això, només ho aconseguirem amb un Col·legi fort i participatiu, però sobretot, cohesionat. Com a col·legiat/da podràs participar en assemblees i grups de treball oberts i com a Col·legi, volem donar suport a noves idees, nous professionals, noves recerques...
  4. La formació és la nostra millor companya: La nostra professió requereix d'una actualització constant de coneixements i és per això que des del Col·legi es portaran a terme formacions i especialitzacions a demanda dels col·legiats i col·legiades, així com també es donarà la possibilitat de tenir descomptes per assistir a jornades, seminaris i congressos.
  5. Borsa de treball: Tots els col·legiats i col·legiades tenen accés a la borsa de treball pròpia que tenim a Linkedin, amb ofertes que ens arriben o convenis que busquem des del Col·legi.

Col·legiant-te ajudes a fer que seguim endavant! El Col·legi no té cap subvenció ni patrocini per treballar, es manté només a través de les quotes dels col·legiats/des, les úniques persones a qui volem deure la nostra feina. Però saps que sent membre del Col·legi també tens avantatges exclusius? Descomptes i serveis que pots consultar a l'apartat de col·laboradors/es del Col·legi!