Borsa d'experts i expertes

Des del Col·legi treballem perquè la Criminologia es visualitzi a tots els àmbits de la societat i creiem que una de les millors maneres de fer-ho és a través de les persones col·legiades i els seus àmbits d’expertesa. Per això neix la Borsa d’experts i expertes del Col·legi, per poder agrupar a totes les persones col·legiades que estiguin interessades en participar en diversos esdeveniments i compartir la seva expertesa en diversos àmbits d’interès.

El funcionament de la borsa serà el següent:

ESTÀS COL·LEGIAT/DA I EN VOLS FORMAR PART?

Si estàs col·legiat i vols participar en mitjans de comunicació, entitats o organismes que vulguin comptar amb una persona experta en algun àmbit relacionat amb la criminologia, envia'ns un mail a comunicacio@criminolegs.cat amb les teves dades (nom, núm. col·legiat, àmbit d'expertesa, breu CV i dades de contacte) per formar part de la Borsa i ens posarem en contacte amb tu quan tinguem alguna demanda que et pugui interessar.

Les dades que ens enviïs en el correu d'inscripció a la borsa d'experts/es es tractaran tal i com es defineix en l’apartat 3 de la Política de privadesa.

ETS UN MITJÀ I BUSQUES UN EXPERT/A?

Escriu-nos a comunicacio@criminolegs.cat i indica'ns quin tipus d'expert/a de criminologia estàs buscant i el màxim de detalls possibles de les teves necessitats (quan ens necessites, en quin format, on es publicarà...) i nosaltres us posarem en contacte!